Hopp til innholdet

Karriereutvikling

Kort vei for karriereutvikling

I Finnmarkssykehuset betegnes den ansatte som den viktigste ressursen, og ønsker du en rask karriereutvikling finner du mulighet for det. Våre fagmiljøer kjennetegnes av god tilgang på både det spesielle og særegne innenfor arbeidsoppgaver, slik at du har god tilgang på læresituasjoner som gir deg kompetanse.

Vi setter pris på at du bidrar med den kompetansen som du har og ønsker også å legge til lette for din videre utvikling. Vi har derfor ulike tiltak for karriere og kompetanseutvikling. Intern fagutvikling, kurs og forskning, i tillegg til lærlingeordning, rekrutteringsstillinger, utdanningsstillinger og spesialiseringsløp for en rekke fagområder.

Les mer om fag, forskning og kompetanseutvikling her. 

Psykolog Kaja Kaspersen er fornøyd med mulighetene hun har fått i Finnmarkssykehuset.

Sommerjobb

En sommerjobb hos oss er en god vei inn som ansatt. Da blir du kjent med våre sykehus og klinikker og ikke minst de mulighetene som finnes. Kombiner jobb og opplevelser- en sommer med erfaringer og minner for livet.  

Se våre sommerjobber her.

Lærling

Vi tilbyr lærlingeplasser innenfor helsearbeiderfaget og ambulansefaget. Som lærling i Finnmarkssykehuset får du flere fagpersoner som følger deg opp, veileder, faglig leder og lærlingekoordinator som vil følge deg helt fra start og til du står med fagbrevet i hånden. Vi har stort fokus med å bidra i din faglige utvikling og verdiskapning. Du vil motta lønn i læretiden og ha samme rettigheter og plikter som øvrig ansatte.

Les mer om lærlingeordningen her.

Lederopplæring og lederutvikling

Ledelse har stor betydning for resultatene som oppnås, for arbeidsmiljø og for kvalitet i pasientbehandlingen. Vi tilbyr opplæringsprogram i basisledelse, det er mulighet for årsstudium i ledelse, master i Helseledelse og topplederprogram. 

Sommervikar i Finnmarkssykehuset.