Hopp til innholdet

En god hverdagskabal

Samhold er viktig i Finnmarkssykehuset. Her er sykepleiere i Kirkenes.

Livet i Finnmark er rikt på mange måter. Hverdagskabalen er som regel veldig effektiv og sømløs og det betyr i praksis at du man får mer tid til å gjøre det man ønsker, framfor logistikk og kø. 

Samtidig er vi heldige med aktive kommuner som sørger for et rikt organisasjons - og kulturtilbud på alle våre lokasjoner. Selv om det er i relativ målestokk er mindre samfunn blir de fleste som flytter nordover overrasket over hvor mye aktivitetet som er i kommunene. Det er livskraftige samfunn med nærhet til hverandre. Nærheten til naturen sier seg selv, og finnmarkingene er flinke å ta den i bruk og derfor blir den ofte en naturlig del av barns oppvekst. 

Her betyr du mer 

Vi har forelsket oss i slagordet "Her betyr du mer" ettersom vi føler på en genuin ydmykhet ovenfor vår rolle i lokalsamfunnene. I et komplekst fylke som Finnmark er det svært mange som skal fungere parallelt for at vi skal kunne levere et tilfredsstillende helsetilbud til innbyggerne våre. 

Vi er samarbeider tett og er helt avhengig av hverandre på tvers av fag og avdelinger. Over tid skaper det en fellesskapsfølelse vi håper og tror mange av de ansatte kjenner seg igjen. 

Derfor går vi på jobb vel vitende om at vi betyr noe for folk. I det ligger det mye kraft.