Ta en prat?
Det er mye som må føles riktig for at man skal søke på en jobb, derfor kan det var bra å ta en uforpliktende prat på forkant!
Her finner du alle jobbene vi tilbyr akkurat nå. Klikk deg rundt og finn ut av hva du har mest lyst til. Og kom gjerne innom ofte, plutselig dukker drømmejobben opp.
Vil du utdanne deg til spesialist i anestesi på fantastiske Helgeland? Ved kirurgisk klinikk avdeling Sandnessjøen har vi nå ledig fast stilling som LIS 3 anestesi.Avdelingen i Sandnessjøen har totalt fem overlegestillinger i anestesiologi samt to LIS-stillinger. LIS har samme aktiv og passiv vakttid som overlegene, og går i 5-delt vakt. LIS vil ved oppstart få tildelt veileder som vil følge LIS gjennom utdanningsløpet. På alle læringsarenaene jobber legene tett sammen, og dette gir nær og lett tilgjengelig supervisjon.Av anestesiologisk virksomhet på operasjonsstuene er 2/3 deler dagkirurgisk virksomhet. Det er egen anestesipoliklinikk hvor det gjøres tilsyn. Anestesilegene har ansvar for postoperative overliggere på postoperativ/intensivenheten, og for alle respiratorpasienter og kirurgiske intensivpasienter. Vi samarbeider tett med indremedisinere om de øvrige pasientene. Sykehuset har palliativt team med fast tilknyttet anestesiolog hvor LIS 3 får oppfylt aktuelle læringsmål. Helgelandssykehuset Sandnessjøen er et lokalsykehus for et opptaksområde med ca. 28 000 innbyggere, men har akuttkirurgisk funksjon, traumefunksjon og føde- og gynekologisk beredskap for opptaksområdet for både Helgelandssykehuset Sandnessjøen og Mosjøen, på til sammen ca 44 000 innbyggere. Avdelingen i Sandnessjøen har funksjonsfordelt øre-nese-hals for hele Helgeland, som betyr at det er en betydelig andel barne-anestesier. Sykehuset har fem operasjonsstuer, og generell intensiv/intermediær/postoperativ avdeling med 10 senger hvorav ett luftsmitteisolat og to senger for tung overvåkning. Kirurgisk virksomhet består av generell kirurgi, gastroenterologisk kirurgi, gynekologi/obstetrisk (ca 300 fødsler) og ØNH. I tillegg gjennomføres tannbehandling og innleggelse av pacemakere.Spesialistutdanningen i anestesiologi tar minimum 5 år etter gjennomført LIS1. Hoveddelen av spesialistutdanningen kan oppnås i Helgelandssykehuset på minimum 3 år. Det er laget samarbeidsavtale med Nordlandssykehuset, UNN og St. Olavs Hospital om at LIS kan gjennomføre spesialiseringsperiode ved deres anestesiavdeling for oppnåelse av de læringsmål som ikke kan oppnås hos oss (normert tid totalt 24 måneder).Sandnessjøen ligger sentralt plassert på den vakre Helgelandskysten, i et naturskjønt område rett ved fjellkjeden De Syv Søstre. Det fins gode muligheter for fritids- og sportslige aktiviteter, i tillegg til et variert kulturliv (www.visithelgeland.no). Kommunen har god barnehagedekning. Byen er trafikknutepunkt for Ytre Helgeland, og har direkterute med fly til Oslo og Trondheim fra Sandnessjøen Lufthavn, samt hurtigruteanløp, hurtigbåter og buss til jernbane.
Vil du være med å utforme fremtidens dokumentasjonsforvaltning i Helgelandssykehuset? Trives du med varierte arbeidsdager fylt av faglige utfordringer? Syns du det er spennende og viktig å arbeide med forbedring og kvalitetssikring? Da kan du passe som systemansvarlig for Helgelandssykehusets sak- og arkivsystem Elements i administrasjon.Administrativ avdeling består blant annet av arkivtjenesten. Arkivtjenestens viktigste ansvarsområder er knyttet til arkivforvaltningen i Helgelandssykehuset, og bestårav oppgaver innen postmottak, journalføring, kvalitetssikring og offentlig journal. Avdelingen har også systemansvaret for foretakets sak-/arkivsystem, Elements. Vi driver all opplæring, brukerstøtte og veiledning til saksbehandlere/brukere.Helgelandssykehuset HF har hovedkontor ved sykehuset i Sandnessjøen, og ellers kontorarbeidsplasser ved lokasjonene i Mo i Rana, Mosjøen og Brønnøysund. Helgelandssykehuset HF praktiserer utstrakt bruk av digitale møteplasser, og har gjestearbeidsplasser ved alle lokasjoner. Det kan også legges til rette for delvis bruk av hjemmekontor der det er hensiktsmessig og praktisk gjennomførbart. Det forventes for øvrig mobilitet og tilstedeværelse ved alle Helgelandssykehusets klinikker, enheter og staber.
Ønsker du deg en jobb uten vakter, godt forenlig med familieliv og/eller aktiv fritid? Er du i tillegg spesialist i FMR, og interessert i ny jobb i sykehus? Eller er du allerede en erfaren LiS i FMR-faget? Les videre om spennende muligheter på eventyrlige Helgelandskysten, nærmere bestemt Helgelandssykehuset, Sandnessjøen: Det planlegges nå en styrking og videreutvikling av våre enheter, og spesialistene våre vil få stor faglig innflytelse på dette. Vi søker deg som er spesialist i Fysikalsk medisin og rehabilitering, til fast stilling hos oss. Vi søker spesielt etter deg som er interessert i å jobbe med fysikalskmedisinske problemstillinger i poliklinikk. Dette er en ideell arbeidsplass for deg som ønsker å prøve ut et liv på Helgelandskysten, fri fra tidsklemma, med en dagstilling, 40 timer/uke, uten vaktbelastning. Vi kan legge til rette for pendling, og vi er åpne for deg som ønsker kortere eller lengre vikariat og/eller deltidsstilling. Vi har per i dag en spesialist i FMR, en spesialist i nevrologi og en LIS. Fysikalsk medisinsk poliklinikk består av et Helse-I-Arbeid-senter, Fysikalsk medisinsk poliklinikk, og et lite Ambulant Rehabiliteringsteam (ART), som følger pasienter i overgangen til og i samhandling med primærhelsetjenesten. Det arrangeres mestringskurs til pasienter som behandlingstiltak. Enheten registrerer pasienter i Norsk Nakke- og Rygg-register, og deltar nå i et større forskningsprosjekt, HIA Nor (multisenterstudie). FMR har også rehabiliteringsmedisinsk sengepost, med i hovedsak pasienter med nevrologiske tilstander som må starte sin rehabilitering i sykehus på vårt nivå. Andre pasienter har sammensatt funksjonstap etter langvarige og alvorlige behandlingsforløp. De fleste pasientene overflyttes til oss direkte i subakuttfase fra andre avdelinger/sykehus. Sengeposten driver også Tverrfaglig rehabiliterings-poliklinikk. Vi er utdanningsinstitusjon for spesialiteten Fysikalsk medisin og rehabilitering, godkjent etter den nye ordningen. Miljøet i sykehuset er preget av en åpen tone, faglig entusiasme og det er utstrakt samarbeid mellom leger, avdelinger, tverrfaglige personale, og med andre kommuner på Helgeland. I de tverrfaglige teamene deltar lege, sykepleier, helsefagarbeider, fysioterapeut, ergoterapeut, logoped, sosionom, ernæringsfysiolog, psykolog og nevropsykolog.