Hopp til innholdet

Kokk med fagbrev

Kjøkken Åsgård, Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Søk på stillingen
Åsgård kjøkken er en del av UNN matforsyning. Vi drifter matdistribusjon til inneliggende pasienter på Åsgård sykehus og produserer kalde og varme retter for Åsgård-kantina og catering. 

Arbeidsoppgaver

  • daglig produksjon i kantina og catering
  • kundeservice i kantine, samt stå i kasse
  • daglig matdistribusjon til inneliggende pasienter. behjelpelig med spørsmål angående mat, dietter spesialkost etc.
  • IK-mat 
  • motta og behandle elektroniske bestillinger

Kvalifikasjoner

  • Du må kunne lage mat, være utadvendt og serviceorientert.
  • Fagbrev kokk, eventuell erfaring og kompetanse fra kjøkken/kantine og matfaglig bakgrunn vil bli vektlagt.
  • Du må ha grunnleggende IKT-kompetanse.
  • Det kreves kunnskap i norsk muntlig og skriftlig kommunikasjon.

Personlige egenskaper

  • utadvendt og imøtekommende
  • selvstendig og serviceinnstilt
  • teamfokusert

Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • lønn etter avtale, samt i henhold i gjeldende overenskomster
  • intern opplæring
  • gunstige pensjons- og forsikringsordninger
Søk på stillingen