Hopp til innholdet

Lege uten LIS1

Med stab nevrologi, Nordlandssykehuset

Søk på stillingen

Hva med litt nevro-input mens du venter?

Vi har ledige vikariater som lege ved nevrologisk enhet, med oppstart i august-september 2024.

Om oss
Nevrologisk avdeling ved Nordlandssykehuset er en av to nevrologiske sengeposter i Nord-Norge. Vi har en sengepost med 18 senger, inkludert slagenhet og 3 intermediærsenger, en dagenhet med dyktige fagsykepleiere innen MS, Parkinsons sykdom, epilepsi og ALS, egen klinisk nevrofysiologisk lab, samt en stor nevrologisk poliklinikk. Her utredes og behandles alle typer nevrologiske sykdommer. Vi har tett samarbeid med blant annet radiologer, nevrokirurger og intensivavdeling. 
Arbeidsmiljøet (syns vi selv) er ungt og hyggelig, og vi har en aktiv forskningsgruppe.

Nå har vi ledig vikariater med varighet fra 6 til 12 måneder. Du vil få oppgaver som vil gi deg en mulighet til å opparbeide deg god erfaring, som kan være en fordel for deg i din videre karriere som lege. Vi sørger for at du blir trygg i din rolle og gir minst tre uker opplæring før du går selvstendig. Vi har ti overleger ved avdelingen som er ansvarlig for god opplæring, veiledning og supervisjon. Vi har regelmessig simuleringstrening i blant annet mottak av slagpasienter. Faglige fordypningsdager inngår i turnusplanen

Hvis du er ferdig med LIS1 er det mulig å søke om fast stilling og utdanningsløp i nevrologi se denne utlysningen og søk her. 

Arbeidsoppgaver

 • Som lege i nevrologi vil du få god innsikt i nevrologi som fag.
 • Du vil rullerer mellom slagenhet, enhet for generell nevrologi og nevrologisk dagpost. Her vil du være med på å ta imot, utrede og behandle et bredt utvalg av nevrologiske problemstillinger.
 • Du vil også være en del av et vaktteam som tar imot ø-hjelps pasienter med blant annet hjerneslag, kramper, lammelser og hodepine.

Vi har teammottak av hjerneslag og deltar også i medisinske mottaksteam ved behov.

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege,
 • Søkere må beherske norsk både skriftlig og muntlig og ha god fremstillingsevne
 • Må beherske grunnleggende IKT kompetanse

- Det er flott om du har erfaring fra somatikk eller nevrologi fra før, men det er ikke et krav.
- Det er en stor fordel å kjenne til DIPS.

Personlige egenskaper

 • Vi søker en positiv og omgjengelig kollega som ønsker å lære og utvikle seg innenfor et spennende fagfelt.
 • Du må ha gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig, både ovenfor pasienter og kollegaer.
 • Vi er alle avhengige av å jobbe godt tverrfaglig og verdsetter gode samarbeidsevner, men du må også like å jobbe selvstendig.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

 

Vi tilbyr

  Vi kan garantere en spennende arbeidsdag med varierte oppgaver. Du vil bli en del av et trivelig og støttende arbeidsmiljø, der også livet utenfor arbeid verdsettes. Vi vil sørge for god opplæring og utviklingsmuligheter. Du vil oppleve mange flotte pasientmøter. Vi er opptatt av å gjøre hverandre gode og skape en positiv og hyggelig arbeidsplass. 

  Byen og foretaket vårt

  Bodø har en unik natur og et rikt kulturliv. Det er en liten, stor by med nærhet til det meste. Det er kort vei fra jobb til fjell, hav, kjøpesentre, sandstrender, konsertlokaler, klatrehall og flyplass. Bodø er et godt sted å vokse opp, med gode skoler, barnehager og et variert aktivitetstilbud for små og store barn. Og så har vi selvsagt Norges beste fotballag.
  Bodø er europeisk kulturhovedstad i 2024 og har et flott kulturhus med et variert tilbud. Det arrangeres flere musikkfestivaler hvert å i ulike sjangere og byen er et godt utgangspunkt for å utforske resten av Nord-Norge. Se video NyeBodø og VisitBodø for mer informasjon om byen og regionen.
  Nordlandssykehuset er Nord-Norges nest største helseforetak med tjenestetilbud som et tradisjonelt sentralsykehus. Her har vi både lokale, fylkesdekkende og landsdekkende funksjoner. Les mer om livet i Nordlandssykehuset.
   
   Velkommen som søker. Vi ser frem til å ha deg som kollega, - Se mot Nord, Nevro og Nordlandssykehuset!

Søk på stillingen