Hopp til innholdet

Bioingeniør eller student på utkikk etter sommerjobb?

Diagnostisk klinikk, Nordlandssykehuset HF

Søk på stillingen

Diagnostisk klinikk yter tjenester til alle ledd i helsevesenet. Vi utfører medisinske laboratorietjenester, herunder også patologi og obduksjoner, samt radiologiske og nukleærmedisinske tjenester for primær- og spesialisthelsetjenesten. Klinikken er lokalisert i Lofoten, Vesterålen og Bodø. 

Klinikken består av avdelingene Bildediagnostikk, Laboratoriemedisin og Patologi, og har ca. 300 ansatte. Hos oss jobber det bioingeniører, laboratorieleger, molekylærbiologier, helsesekretærer, radiografer, radiologer, patologer og rådgivere. Vi er en godt sammensveiset klinikk hvor vi samarbeider på tvers av fag, avdelinger og yrker.

Som ferievikar vil oppgavene dine berøre flere felt innenfor bioingeniøryrket, tilpasset vårt behov og din erfaring og hvor langt du har kommet i utdanningsløpet. Ferievikarene jobber på dagtid, primært i ukedagene, men noe helgejobbing må påregnes. Ferievikarene inngår ikke i avdelingens vaktordning.

Vi søker nå ferievikarer i Lofoten, Vesterålen og Bodø for sommeren 2024.

Hos oss kan du jobbe som ferievikar ved:

  • Mikrobiologisk enhet, Preanalystisk enhet, Blodbankenheten eller Sentrallaboratoriet i Bodø
  • Laboratoriet i Lofoten
  • Laboratoriet i Vesterålen

Søknader vurderes fortløpende, så ikke vent med å søke. Velkommen som ferievikar hos oss!

Arbeidsoppgaver

  • Inngå i en variert drift
  • Samarbeid med andre faggrupper i avdelingen og klinikken
  • Dagarbeid 

Kvalifikasjoner

  • Autorisasjon som bioingeniør
  • Bioingeniørstudent på 1., 2. eller 3. studieår

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du har evne til selvstendig arbeid, er fleksibel og nøyaktig, og har god evne til å gjøre flere ting samtidig. Personlig egnethet vil vektlegges.

Vi tilbyr

Som bioingeniør og ferievikar ved Diagnostisk klinikk vil du få erfaring fra flere felt innenfor bioingeniøryrket. Dette er en ypperlig mulighet for læring og omsetting av kunnskap i praksis! Alle våre ferievikarer får god opplæring i varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, tilpasset behov, kunnskapsnivå og erfaring. 

Å jobbe som ferievikar i Nord-Norge byr på mange muligheter, enten du liker en aktiv fritid eller roligere aktiviteter. LofotenVesterålen og Bodø kan by på vakker natur rett utenfor døren, utallige aktiviteter, og mat- og kulturopplevelser. 

Informasjon om søknadsprosessen

Vi tilsetter ferievikarer fortløpende, så ikke vent med å søke! 

Oppgi i søknaden hvilke perioder du kan jobbe, og ved hvilken enhet/lokasjon.

Søk på stillingen