Hopp til innholdet

Vårt sykehus i Bodø sentrum er lokalsykehus for Salten, og har både fylkesdekkende og regionale funksjoner. 

Sykehuset i Bodø sentrum er et somatisk sykehus med 192 senger, og sto klart med nytt sykehusbygg i 2020. Ved sykehuset er det ca. 2044 årsverk.

Hvordan er det å bo og jobbe i Bodø?

Bodø er en av Norges raskest voksende byer. Vi har fantastisk natur med både fjell, hav og strender og i tillegg et yrende kulturliv. Man kan bo i byen å ha kulturelle opplevelser i det nye kulturhuset Stormen, eller spise på en av byens fantastiske restauranter og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper eller båtturer rundt i skjærgården. 

Vi har heller aldri kjedelig vær, og vi opplever ofte både vintervær og vårvær på samme dag. Om vinteren danser nordlyset og om sommeren har vi lyse netter med fantastisk midnattssol. 

Bodø kan by på en rekke aktiviteter for enhver smak. Fantastiske skimuligheter med både slalåmbakker og lysløyper, toppturer, klatring, kajakk, golf eller seiling. I tillegg er det gode muligheter for shopping og storbyliv for de som liker det.  

Flyplassen er lokalisert midt i byen, og det samme gjør sykehuset vårt som vi synes er passe stort. Stort nok til å gi varierte og interessante oppgaver, lite nok til at det er lett å be om samarbeid og kort vei til hjelp.

- Stine Skog, avdelingsleder dagbehandling og poliklinikk Bodø

Hvorfor jobbe i Bodø?

I Bodø finner du den perfekte balansen mellom byliv og friluftsliv. Her kan du dra på shopping eller spise på en av byens fantastiske restauranter, og likevel være midt i fantastisk natur med kort vei til spektakulære fjelltopper, hvite strender og skjærgård. Å komme seg til Bodø er enkelt - hit kan du reise med både båt, fly og tog.

Vil du vite mer om Bodø, og hva man kan finne på? Finn informasjon om det du måtte lure på her.

Behandlingstilbud i Bodø sentrum

Barneklinikken

  • Nyfødt intensiv, barnemedisin og barnehabilitering

Diagnostisk klinikk

  • Laboratoriemedisin, patologi og bildediagnostikk

Kirurgisk klinikk

  • Generell kirurgi, gastrokirurgi, fedmekirurgi (regional), bryst-endokrin kirurgi, urologi, karkirurgi, ortopedi, thorax-kirurgi, øre-nese-hals og øye, kvinneklinikk, plastikk-kirurgi, anestesi og intensiv

Medisinsk klinikk

  • Hjerte, lunge, nyre, hematologi, endokrinologi, gastroenterologi, klinisk nevrofysiologi, revmatologi, fysikalsk medisin, rehabilitering og habilitering, kliniske servicefunksjoner, regionalt senter for sykelig overvekt, stråleenhet og enhet for Helse i arbeid

Prehospital klinikk

  • Ambulansetjeneste for Salten med 12 stasjoner, luftambulansetjeneste og akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK)

På utkikk etter sommerjobb?

Vi søker ferievikarer!