Hopp til innholdet

Arkitekter søkes!

Vil du påvirke og utvikle teknologiske løsninger for fremtidens helsevesen?

 

Våre ledige arkitektstillinger

Vi søker arkitekter med ekspertise innen IAM, sikkerhet, teknologi og integrasjon. Bli en sentral aktør i vår digitalisering, form fremtiden for helsetjenesten, og delta i et innovativt og samarbeidsorientert arkitekturmiljø. Arbeidssted er primært Tromsø, Bodø, Harstad eller Mo i Rana. Men for den rette kandidaten kan vi gjerne vurdere våre andre kontorlokasjoner eller se på løsninger andre steder i landet.

Hvorfor jobbe hos oss?

  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling: Du vil ha muligheten til å lage en personlig utviklingsplan sammen med lederen din og vil kunne videreutvikle deg både på jobb og gjennom formelle opplegg (kurs, studier osv.).
  • Medlemskap i KLP: Denne ordningen sikrer deg svært gode pensjonsrettigheter med spesielt gode ytelser. Du får også dekning av ulykke, dødsfall og uføreforsikringer. KLP tilbyr også gunstige vilkår på private boliglån og forsikringer for deg som KLP medlem.
  • Alt du trenger til jobb: Mobiltelefon (telefon, abonnement), bærbar PC og utstyr og datatilknytning til hjemmekontor (maks. kr 750/måned).
  • Fleksibel arbeidstid: Vi har kjernetid fra kl. 09.00-14.30 og variable tidsrom for ankomst og sluttid.
  • Et sosialt miljø med ulike aktiviteter: Vi har et ulike arrangementer gjennom året på de ulike lokasjonene.
  • Sportslige aktiviteter: Alle medarbeidere har en treningstime per uke. I Tromsø har vi også et treningsrom som kan benyttes. Vårt medarbeiderstyrt bedriftsidrettslag arrangerer i tillegg ulike aktiviteter gjennom året (f.eks. løpeteknikk-kurs, skreddkurs).