Hopp til innholdet

Sommervikarer - Sykepleiere til poliklinikk og dagbehandling ved Kirkenes sykehus

Poliklinikk og dagbehandling Kirkenes sykehus, Finnmarkssykehuset HF

Søk på stillingen

Kunne du tenke deg et eventyr i Finnmark i sommer?😊

Vi søker sommervikarer i perioden uke 25 til og med uke 34.

I denne perioden tilbyr vi dette:

👉Fri bolig (eventuelt boligtilskudd på inntil kr. 8000,- per måned for de som ønsker å ordne bolig selv)
👉Dekning av en reise til og fra arbeidsstedet
👉Tilskudd på kr. 5000,- for deg som jobber over 4 uker i perioden
👉Tilskudd på kr 10.000,- for deg som jobber 8 uker eller mer

Oppgavene vil primært være rettet mot det kirurgiske og medisinske fagfeltet, men det kan også bli oppgaver både på det gynekologiske fagfeltet, samt kreft og infusjonsenheten.

  Ønsker du et eventyr i Nord-Norge - kun to timer unna Oslo? Med daglige direkteavganger med SAS og Norwegian fra Kirkenes til Oslo er drømmen din bare en kort flytur unna!

  Brenner du for faget og ønsker å kombinere jobben med mulighet for en aktiv fritid – da er dette sommerjobben for deg! I tillegg til å jobbe i en fantastisk avdeling, kan vi friste med en årstid med blant annet midnattssol, vakre farger i naturen, fantastiske friluftsmuligheter og et klima som passer optimalt for luftveisplager. Les mer om Kirkenes her.

  Vi ber deg om å skrive i søknaden hvilke uker du kan jobbe.

  Stillingene tilsettes fortløpende.

  #1000jobber

  Arbeidsoppgaver

  • Vurdering, undersøkelse og behandling av nylige henviste pasienter, samt pasienter som kommer for kontroll og oppfølging
  • Tett samarbeid internt med andre faggrupper og andre enheter i sykehuset
  • Daglige rutineoppgaver og andre oppgaver knyttet til den daglige driften i enheten

  Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som sykepleier 
  • Du må beherske norsk, svensk eller dansk skriftlig og muntlig, og for alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur
  • Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden.

  Personlige egenskaper

  • Ansvarsbevisst
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

  Vi tilbyr

  • Spennende og givende arbeidsoppgaver
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster

  Generell informasjon
  Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju. For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest. Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.  Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Finnmarkssykehuset er i utvikling. Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes. 

  Finnmarkssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere.

  Søk på stillingen