Hopp til innholdet

Sommervikarer - Avdelingsassistent til poliklinikk og dagbehandling ved Kirkenes sykehus

Enhet poliklinikk og dagbehandling, Kirkenes sykehus, Finnmarkssykehuset HF

Søk på stillingen

Kunne du tenke deg et eventyr i Finnmark i sommer? 

Vi søker sommervikarer i perioden uke 25 til og med 34!

Som avdelingsassistent ved poliklinikken vil oppgavene dine innebære å holde orden på generelle rydde - og hygieneoppgaver, primært knyttet til skyllerom, men også våre øvrige bruksarealer.

Ønsker du et eventyr i Nord-Norge - kun to timer unna Oslo? Med daglige direkteavganger med SAS og Norwegian fra Kirkenes til Oslo er drømmen din bare en kort flytur unna! 
Ønsker du å kombinere jobben med mulighet for en aktiv fritid – da er dette sommerjobben for deg! I tillegg til å jobbe i på en fantastisk avdeling, kan vi friste med en årstid med blant annet midnattssol, vakre farger i naturen, fantastiske friluftsmuligheter og et klima som passer optimalt for luftveisplager. Les mer om Kirkenes her.

Vi ber deg om å skrive i søknaden hvilke uker du kan jobbe.

Stillingene tilsettes fortløpende.

#1000jobber

Arbeidsoppgaver

 • Hovedansvar for skylleromsarbeid, herunder å håndtere rengjøringen av skop og vaskemaskin, samt tørkeskap for skop
 • Rengjøring av maskiner og skap, samt desinfeksjon av berøringspunktet og overflater
 • Varebestilling, vareforsyning og tilse at det er tilstrekkelig med tilgjengelig utstyr til stede
 • Hjelpe sykepleier med å rydde, rengjøre og klargjøre mellom hver pasient inne på undersøkelsesrom

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra lignende arbeid er ønskelig
 • Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig, og for alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 • Ansvarsbevisst, punktlig og pliktoppfyllende
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø
 • Opplæring
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster

Generell informasjon
Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål, samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju. For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest. Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.  Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Finnmarkssykehuset er i utvikling. Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes. 

Finnmarkssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere.

Søk på stillingen